Böcker som inspirerar

I det här inlägget kommer jag tipsa om bra och inspirerande böcker för dig som söker jobb, böckerna handlar om hur det är att söka jobb de ger även konkreta tips om hur man går tillväga.

För dig som har tröttnat på att söka jobb som alla andraBoktitel: För dig som har tröttnat på att söka jobb som alla andra.

Utgiven 2009.

168 sidor.

En underhållande bok som är både inspirerande och rolig. Boken ger konkreta tips på hur man kan söka jobb på nya sätt och hur man bör tänka när man söker jobb. Du kommer lära dig hur du tar kontakt med företag och säljer in dig själv till företag som ännu inte vet att de behöver dig. Läs mer om boken hos Adlibris.

CV boken konsten att marknadsföra din kompetensBoktitel: CV-boken: konsten att marknadsföra din kompetens.

Utgiven 2005.

180 sidor.

En komplett handbok för dig som har det svårt att skriva ditt cv, med hjälp av boken får du lära dig hur du är information men samtidigt intressant så att du kan författa framgångsrika jobbansökningar. Boken är fylld med exempel så att du enkelt kan se hur du ska tänka när du strukturerar ditt cv. Läs mer om boken hos Adlibris.

Jobbsökarboken 12 snabba steg till ditt nya jobbBoktitel: Jobbsökarboken : 12 snabba steg till ditt nya jobb.

Utgiven: 2009.

179 sidor.

Boken är skriven av en person med 22 års erfarenhet av rekrytering, och delar med sig av sina tips i den här boken. Du hittar bland annat checklistor att följa i ditt jobbsökande för att det ska bli så effektivt som möjligt. Boken innehåller också diverse CV tips. Läs mer om boken hos Adlibris

Böckerna kan läsas i ett svep men också användas som uppslagsböcker när du sitter och författar ditt CV och behöver lite vägledning och tips.