CV Online

I och med internet har jobbansökningar förändrats från att förut helt ha skett genom att man skickade in sina handlingar i brevform till att man endast laddar upp en fil på en jobbsida eller företagets hemsida. Vad som är bäst för den jobbsökande är en självklarhet, i och med att man kan ladda upp sitt CV online så behöver man inte lägga pengar på att skriva ut och skicka iväg sitt CV via vanligt brev. Att ladda upp sitt CV online på en hemsida går på några sekunder och företaget får tillgång till ditt CV direkt. Eftersom att det är helt gratis att skicka iväg ditt CV till en jobbansökan kan du göra det i större omfattning än om du istället skulle behöva skicka brev till alla jobb som du sökte.

För företagen innebär möjligheten att de får alla jobbansökningar samlade på ett och samma ställe där de enkelt kan gå igenom ansökningarna. Förut fick de lov att ta emot mängder med brev till företaget som sedan skulle till rätt avdelning på kontoret där ansvarig personal fick gå igenom ansökningarna. Möjligheten innebär därför en avsevärd tidseffektivisering samt en ren administrativ fördel.

Är du osäker på hur du ska utforma ditt CV så bör du testa vår granskningstjänst där vi granskar ditt CV online. Klicka på uppladdningsbilden nedan för att ladda upp ditt CV för en professionell granskning.

cv online

Ladda upp ditt CV + Personliga brev för en granskning.

Läs även dessa inlägg:
http://skrivacv.com/jobbansokan/
http://skrivacv.com/cv/